Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

Bon Tabic

Experts en la instal·lació d'envans pluvials a Lleida

chat Whatsapptelèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

Més de vint anys d'experiència en la instal·lació d'envans pluvials han consolidat Bon Tabic com l'empresa líder en el sector a la província de Lleida. Professionals, ràpids i especialitzats. El nostre bon fer i la utilització dels millors materials en tots els nostres treballs ens han convertit en una empresa sense competència.

Ningú no instal·la els envans pluvials ondulats o metàl·lics com nosaltres. La instal·lació d'aquest tipus d'envans ajuda en parets que pateixen humitats i condensacions així com per frenar el deteriorament de la façana.

Estem tan segurs dels nostres treballs que oferim una garantia de fins a deu anys. A Bon Tabic comptem amb un equip humà capaç de garantir un treball perfecta en cadascun dels sistemes d'aïllament i impermeabilització que realitzem.

Els nostres tècnics t'ajudaran a trobar la millor solució per a la teva paret o el teu edifici en qüestions d'aïllament. Truca'ns! Estarem encantats d'atendre't i t'elaborarem un pressupost personalitzat i sense compromís.

Entre els nostres serveis es troba la instal·lació d'envans pluvials ondulats, que a més és l'opció més atractiva en relació qualitat-preu. Els envans pluvials metàl·lics, que són molt eficients i estètics, i els envans pluvials que milloren l'aïllament són més resistents a les temperatures extremes i a l'aigua. 

T'hi esperem!

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Carrer Miracle, 17 25241 Golmés Lleida
Carrer Miracle, 17 25241 Golmés Lleida
feu clic per a copiar el mailemail copied